Programul Panificatie
Prin programul panificatie – patiserie – cofetarie oferim cursuri de formare profesionala gratuite, moderne si de calitate europeana pentru ocupatiile Brutar, Patiser, Brutar – patiser – preparator produse fainoase si Cofetar – patiser. Mai multe detalii pe pagina programului Panificatie.

Programul Morarit

Programe de formare profesionala gratuite, moderne si inovatoare pentru ocupatiile Morar si Morar – Silozar. Pentru mai multe detalii despre conditiile de inscriere si despre program vizitati pagina Morar.

Programul Analiza Calitatii

Curs gratuit de formare profesionala pentru ocupatia Tehnician Analize Produse Alimentare ce se tine exclusiv in cadrul centrului regional din Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre program si despre conditiile de inscriere vizitati pagina programului Calitate.

Programe >> Incheiate

  • PFP Brutar (nivelul 1) – desfasurat in perioada 14.06.2011 – 23.08.2011
  • PFP Morar (nivelul 1) – desfasurat in perioada 14.06.2011 –23.08.2011
  • PFP Brutar (nivelul 1) – desfasurat in perioada 29.08.2011 – 3.11.2011
  • PFP Cofetar Patiser (nivelul 2) – desfasurat in perioada 29.08.2011 – 10.01.2012
  • PFP Patiser (nivelul 1) – a debutat in data de 14.11.2011 – 20.01.2012
  • PFP Morar Silozar (nivelul 2) – desfasurat in perioada 14.11.2011 – 28.03.2012
  • PFP Cofetar Patiser (nivelul 2) – desfasurat in perioada 27.02.2012 – 05.07.2012
  • PFP Patiser (nivelul 1) – desfasurat in perioada 14.03.2012 – 18.05.2012
  • PFP Morar (nivelul 1) – desfasurat in perioada 19.03.2012 – 23.05.2012
  • PFP Brutar (nivelul 1) – desfasurat in perioada 16.04.2012 – 22.06.2012
  • PFP Brutar (nivelul 1) – desfasurat in perioada 21.05.2012 – 25.07.2012
  • PFP Patiser (nivelul 1) – desfasurat in perioada 18.06.2012 – 29.08.2012
  • PFP Patiser (nivelul 1) – desfasurat in perioada 25.06.2012 – 30.08.2012
  • PFP Cofetar Patiser (nivelul 2) – desfasurat in perioada 11.06.2012 – 17.10.2012
  • PFP Morar Silozar (nivelul 2) – desfasurat in perioada 18.06.2012 – 24.10.2012
  • PFP Cofetar Patiser (nivelul 2) – desfasurat in perioada 18.06.2012 – 25.10.2012
  • PFP Cofetar Patiser (nivelul 2) – desfasurat in perioada 26.06.2012 – 06.11.2012
  • PFP Cofetar Patiser (nivelul 2) – desfasurat in perioada 30.07.2012 – 06.12.2012
  • PFP Brutar Patiser Preparator Produse Fainoase (nivelul 2) – desfasurat in perioada 24.09.2012 – 07.02.2013
  • PFP Tehnician Analize Produse Alimentare (nivelul 3) – desfasurat in perioada 22.10.2012 – 7.05.2013 cu examen pe 8 mai.
  • PFP Brutar (nivel 1) – desfasurat in perioada 11.02.2013 – 7.05.2013 cu examen pe 8 mai
  • PFP Tehnician Analize Produse Alimentare (nivelul 3) – desfasurat in perioada 5.11.2012 – 21.05.2013 cu examen pe 22 mai
  • PFP Tehnician Analize Produse Alimentare (nivelul 3) – desfasurat in perioada 12.11.2012 – 27.05.2013 cu examen pe 28 mai
  • PFP Tehnician Analize Produse Alimentare (nivelul 3) – desfasurat in perioada 26.11.2012 – 10.06.2013 cu examen pe 11 iunie